ÇORUM DODURGA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Yarıyılını tamamlamış bulunuyoruz.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Yarıyılını tamamlamış bulunuyoruz.

Sevgili Öğrencilerimiz, maarif davamızın Fedakâr Öğretmenleri meslektaşlarım ve Kıymetli Velilerimiz,

 

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. Yarıyılını tamamlamış bulunuyoruz. 

 

Sevgili Öğrencilerimiz,

 

Sizler; bizlerin ve ailenizin gözbebeği, ülkemizin geleceğisiniz. Uzaktan eğitimde ekran başında çokça yoruldunuz, şimdi üç haftalık bir ara tatildesiniz. Pandemi kurallarına uyarak çocukluğunuzu doyasıya yaşayınız.

Kızak kayınız, kartopu oynayınız. Doğal ortamlarda koşunuz, yürüyünüz. 

Sizleri belki de anne babalarınızdan daha cok seven nine ve dedelerinizi arayıp hatırlarını sorunuz.

Şiir masal dinleyip, kitap okuyunuz. Anılarınızı günlük tutunuz.  Valiliğimizin İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün, Kaymakamlığımızın destekleri ile başlattığı " Kitap Oku Geleceğine Dokun " sloganlı kitap okuma yarışmasına katılmanızı da mutlaka bekliyorum. Okumak zevkiniz yazmak keyfiniz olsun.

 

Değerli Öğretmen arkadaşlarım,

 

Hepinize gayretli ve özverili çalışmalarınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimize şartlar ne olursa olsun azim ve gayretle çalıştığınızı görüyoruz. Yüz yüze eğitimden daha zor olan uzaktan eğitimin  birinci yarıyılını sağlık ve başarıyla tamamladık. 2023 Eğitim Vizyonu doğrultusunda çocuklarımızı geleceğe hazırlayan siz değerli meslektaşlarımın da gönlünce geçireceği bir ara tatil diliyorum.

 

Saygıdeğer Velilerimiz,

 

Çocuklarımızın sağlıklı, mutlu, başarılı, erdemli, saygılı olabilmeleri için salgın sürecinde bizimle birlikte hareket ettiğinizi, evinizi okul yaptığınızı biliyoruz ve bu düşünceyle sizleri en önemli paydaşımız olarak görüyoruz.

 

Ara tatile girdiğimiz bugünde, sevgili öğrencilerimizi, değerli meslektaşlarımızı ve kıymetli velilerimizi kutluyor; ikinci dönemde okullarımızda yüz yüze eğitimde buluşmak ümidiyle iyi bir tatil geçirmenizi diliyorum.

 

Murat Ali KÖKSAL

İlçe Milli Eğitim Müdürü

Esentepe Mahallesi, Güzey Sokak Hükümet Konağı Sk. No3 19060 Dodurga/Çorum - 0364 711 6527

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.